De Camping

Een rustige en gezellige familiecamping 

Caravancamping “Westkapelle” is een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping op het eiland Walcheren, gelegen op 200 meter van het mooie zuiderstrand. Onze camping ligt tussen het bekende en drukke dorp Zoutelande en het rustigere dorp Westkapelle. Groot voordeel van onze camping is dat wij niet aan een doorgaande drukke weg liggen, maar aan een rustige en toch levendige straat.  Er is een supermarkt op 50 meter met elke ochtend verse broodjes, uw dagelijkse boodschappen kunt ook daar halen (gesloten van oktober tot april). Het strand is vanaf de camping bereikbaar via een lage duinovergang zonder trappen, dus ook goed toegankelijk voor wandelwagens en bolderkarren. U hoeft geen hoge trappen te beklimmen! Aan de voet van de duinovergang komt u bij het gezellige Strandpaviljoen Scheldezicht, waar u niet alleen kunt genieten van een hapje en een drankje maar ook van prachtige zonsondergangen.  Maar niet alleen de ligging van onze camping is geweldig, wij zijn ook trots op ons sanitairgebouw... schoon, ruim en verwarmd!

Brochure 2024

Luxe plaatsen op onze camping

Alle plaatsen zijn voorzien van aansluiting op stroom, water, afvoer, kabel tv en gratis wifi. Allen geschikt voor caravans en campers. Wij hebben ook een groot aantal verharde plaatsen die vooral in het voor- en naseizoen uitstekend geschikt zijn voor campers. Maximaal 6 personen per kampeerplaats toegestaan!

Ons goed verzorgde en verwarmde sanitairgebouw zal u zeker aanspreken, in alle seizoenen kunt u hier op een aangename manier gebruik van maken. In ons sanitairgebouw kunt u ook privé-badkamers huren. En verder hebben wij ook een wasserette, speelweide en een recreatieruimte!

Wij zijn heel flexibel, u kiest uw eigen vakantie en daarom kunt u bij ons ook in het hoogseizoen zelf uw aankomst-, vertrekdag en verblijfsduur kiezen.

Uw hond is welkom, maar...

Honden zijn welkom (max. 2 per kampeerplaats), maar we vragen hondenbezitters rekening te houden met onze andere gasten. Dit betekent dat honden altijd aangelijnd moeten zijn (ook op de eigen kampeerplaats) en dat hun uitwerpselen niet op de camping mogen worden achtergelaten. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan vragen we u om dit direct op te ruimen. Zo blijft u en uw hond welkom!