De Camping

Een rustig en gezellige familiecamping 

Caravancamping “Westkapelle” is een rustige, gezellige en goed verzorgde familiecamping op het eiland Walcheren, gelegen op 200 meter van het mooie Zuiderstrand. Het strand is bereikbaar via een lage duinovergang zonder trappen, dus ook goed toegankelijk voor wandelwagens en bolderkarren.

Luxe plaatsen op onze caravancamping

Alle plaatsen zijn voorzien van aansluiting op stroom, water, afvoer, kabel tv en gratis wifi. Een aantal verharde plaatsen zijn uitstekend geschikt voor campers. Ons luxe, goed verzorgde en verwarmde sanitairgebouw zal u zeker aanspreken.  In dit gebouw kunt u ook privé-badkamers huren. Verder staan  een wasserette, speelweide en een recreatieruimte tot uw beschikking. U kunt bij ons ook in het hoogseizoen zelf uw aankomstdag en vertrekdag kiezen. Maximaal 2 honden per plaats zijn bij ons op aanvraag welkom, ze moeten wel altijd aangelijnd worden, ook op de eigen plaats.

Veel voorzieningen rondom de camping

De camping ligt in een kleinschalig recreatiegebied, net achter de duinen, met veel voorzieningen, zoals een supermarkt, restaurants en een snackbar, alles op loopafstand.
Onze camping is ook in het voor- en naseizoen geopend, van Carnaval tot 1 december.