De omgeving van de camping

Een gezellige camping op Walcheren

Onze camping ligt op het mooie eiland Walcheren, tussen Westkapelle en Zoutelande, op 200 meter van het Zuiderstrand, dat over een lage duinovergang te bereiken is en direct achter de Kreek. De Westkappelse Zeedijk is heel bekend en een prachtig plek om te genieten van de zee. Verder vindt u in Westkapelle verschillende winkels en restaurants. U kunt natuurlijk ook de vuurtoren beklimmen, waarbij u een uitzicht over heel Walcheren heeft. Een bezoek aan Museum het Polderhuis is zeker ook aan te raden.

Interessante plaatsen rondom de camping

Zoutelande ligt op ongeveer 3 kilometer van de camping en is een gezellig dorpje met veel terrassen en winkels. Andere interessante plaatsen in de buurt zijn het kleine stadje Veere en de bekende, drukke badplaats Domburg. Ook de steden Middelburg en Vlissingen zijn een bezoekje zeker waard.

Fietsen op Walcheren

Op Walcheren kun u prachtig fietsen, over de fietspaden langs de duinen, maar zeker ook over kleine wegen door het rustige binnenland. Dan ziet u waarom Walcheren ook wel 'de tuin van Zeeland' wordt genoemd. Fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Fietsen kunt u huren bij o.a. Rijwielshop Westkapelle.  Er is een ruime keuze uit kwaliteitsfietsen, e-bike's en gewone fietsen, maar ook voor aanhangers en tandems bent u aan het juiste adres bij de fietsverhuur in Westkapelle. Daarnaast zijn er ook veel wandelmogelijkheden in de buurt van de camping, een rondje langs de Westkapelle kreek of over de duinen naar Zoutelande en dan over het strand terug.

Prachtige en schone stranden

Het Zuiderstrand van Westkapelle heeft een Blauwe Vlag. Stranden die deze vlag mogen voeren zijn schoon en hebben schoon zeewater. De zeewaterkwaliteit van Westkapelle staat dan ook als heel goed bekend. Verder zijn op de stranden toiletten, douches en speeltoestellen aanwezig. Bij de gezellige strandpaviljoens kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Zomerse evenementen rondom de camping

In Westkapelle en omgeving worden 's zomers vele evenementen georganiseerd. Bijvoorbeeld ringrijden en allerlei seizoensmarkten en in het naseizoen Jazz by the Sea en Film by the Sea. Is het weer eens wat minder dan kunt u een bezoek brengen aan 1 van de vele attracties in de buurt. Ook steden als Antwerpen, Gent of Brugge zijn eenvoudig te bereiken.