Onze plaatsen

Ruime campingplaatsen

Onze camping beschikt over ruime toeristische kampeerplaatsen, geschikt voor caravans en campers tot 7m50 (langer op aanvraag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De normale kampeerplaatsen zijn ongeveer 95m² groot. Alle plaatsen hebben een aansluiting op elektra (6 ampère, vanaf 1-1-2024 10 ampère), kabeltelevisie (uitsluitend geschikt voor digitale tv), water en riolering. Op de hele camping is gratis wifi aanwezig. Een aantal plaatsen (16, 17, 101 t/m 103 en 131 t/m 138) zijn volledig verhard en daarom zeer geschikt voor campers, maar kunnen ook voor caravans gebruikt worden. Daarnaast beschikken wij over een aantal verharde camperplaatsen van ongeveer 50m² met kunstgrasmat. Deze plaatsen zijn geschikt voor kleinere campers tot 6,5 meter. Onze andere kampeerplaatsen zijn deels verstevigd met GrassProtecta. Op de plaatsen met verharde ondergrond kunt u het beste schroefharingen of rotspennen gebruiken. U kunt ook houten vlonders (afm. 2m40x54cm) huren, deze kunt u tijdens het reserveringsproces bijboeken. Plastic grondzeilen en/of worteldoek onder uw voortent of luifel is niet toegestaan, tenzij op kunstgras! Op al onze campingplaatsen mag u 1 auto bij de caravan zetten, auto’s van bezoekers en 2e auto’s kunt u (tegen betaling) op onze parkeerplaats aan het begin van de Joossesweg zetten.  Een tent van maximaal 3m² op de eigen plaats is gratis, grotere tenten zijn niet toegestaan.

Onze luxe plaatsen

Onze camping beschikt ook over XL-plaatsen en zijn ongeveer 110m² groot, geschikt voor caravans en campers tot 7m50, langer op aanvraag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en uiteraard ook aangesloten op alle voorzieningen. Ook hier is natuurlijk gratis wifi beschikbaar. Een aantal plaatsen (19 en 104 t/m 106) zijn verhard en daarom zeer geschikt voor campers, maar kunnen ook voor caravans gebruikt worden. De andere XL-plaatsen zijn deels verstevigd met GrassProtecta. Op de plaatsen met verharde ondergrond kunt u het beste schroefharingen of rotspennen gebruiken. U kunt ook houten vlonders (afm. 2m40x54cm) huren, deze kunt u tijdens het reserveringsproces bijboeken. Plastic grondzeilen en/of worteldoek onder uw voortent of luifel is niet toegestaan, tenzij op kunstgras! Op al onze campingplaatsen mag u 1 auto bij de caravan zetten, auto’s van bezoekers en 2e auto’s kunt u (tegen betaling) op onze parkeerplaats aan het begin van de Joossesweg zetten.  Een tent van maximaal 3m² op de eigen plaats is gratis, grotere tenten zijn niet toegestaan.

Huur stacaravan/chalet

Heeft u geen zin om uw tent of caravan op te zetten op vakantie of heb je geen eigen tent, caravan of camper?  Huur dan een sfeervol volledig ingerichte stacaravan van een particuliere eigenaar.  Omdat de stacaravans worden verhuurd door particulieren, zijn alle stacaravans anders  

Ligging van stacaravan/chalet type I is nummer 44
Ligging van stacaravan/chalet type II is nummer 74
Ligging van stacaravan/chalet type III is nummer 59

Ligging van stacaravan/chalet type V is nummer 83

In deze accomodaties zijn honden niet toegestaan en is roken verboden!
Verhuurprijslijst stacaravan/chalet 2024

Jaarplaatsen met alle voorzieningen

Daarnaast zijn er ruime jaarplaatsen, voor toercaravans en stacaravans, eveneens aangesloten op alle voorzieningen.  Al deze plaatsen zijn op dit moment verhuurd.  Vanwege de lange wachtlijst kunnen wij nu ook geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.